Support & Om oss

Få support av BoxPlugins

Vi kan svare deg på vår Live support chat når den er aktiv nederst i høyre hjørne. Den er aktiv i våre åpningstider. Du når oss også på epost: support@boxplugins.no

 

Om pluginen Vipps for Woocommerce

Den 1. mai 2018 lanserte vi plugin for å kunne betale med Vipps for WooCommerce. Det spesielle med denne plugin er at den ikke krever noe integrasjon mot Nets eller BankAxept. Man trenger kun denne for at kunden skal betale med Vipps på din WooCommerce nettbutikk. Vi har laget en detaljert installasjonsveiledning / guide som forklarer enkelt hvordan du setter opp betalingsløsningen på din WooCommerce nettbutikk.

Beløpet du betaler for pluginen er en engangssum som vil dekke våre kostnader til å holde den oppdatert. Versjoner og forbedringer vil fortløpende legges ut på Oppdateringer-siden.

 

Vi utvikler integrasjonsløsninger som forenkler hverdagen til WordPress brukere.

 

Om oss

Konseptet BoxPlugins er et resultat av et samarbeid mellom Tommy van Wallinga i Box Media og Steffan Halvorsen i Siglar Development.  Vi brenner begge for gode og innovative løsninger som gjør det lettere å drive nettsteder og nettbutikker. Vi sverger begge to til Open source løsninger og liker å lage gode løsninger med WordPress. Vi kommer til å fortløpende legge ut våre nyutviklede WordPress-plugins.

 

Har du en god ide til en plugin vi burde utvikle, ta kontakt med oss på mail.

 

Litt mer om Steffan Halvorsen

 

Steffan har de siste 7 årene jobbet som utvikler og jobber godt med CSS, HTML, Javascript, Node og PHP.

Rollen til Steffan i BoxPlugins er utvikling av plugins, betalingsløsninger, oppdateringer og det tekniske rundt løsningene.

Litt mer om Tommy van Wallinga

Tommy er gründer og prosjektleder og startet sitt første firma som 16 åring. Han har vært innom en rekke fagfelt og har dermed et godt grunnlag for å hjelpe bedrifter i en del ulike bransjer. De siste 10 årene har fokuset vært forbedring av nettsteder og nettbutikker, søkemotoroptimalisering, google annonsering, responsive hjemmesider og konverteringsoptimalisering.

Rollen til Tommy i BoxPlugins er levering av optimalt og responsivt nettsted, markedsføring og salg. Du kan nå Tommy på support@boxplugins.no og telefon 975 28 712.

 

Våre åpningstider

Vi kjører utvidede åpningstider frem til sommeren. Chatten vil være tilgjengelig i hele åpningstiden:

Fra kl. 07.00-21.00 hele uken.