Ofte stilte spørsmål

FAQ – Ofte stilte spørsmål

 

Hva er Vipps?

Vipps er ett norskutviklet betalingsalternativ med mobil, som kan lastes ned gratis via Google Play eller App Store.

 

Hva er Boxplugins Vipps for WooCommerce?

Boxplugins Vipps for WooCommerce er en plugin for WooCommerce – en betalingsløsning som enkelt integreres i din nettbutikk så du kan ta betalt med Vipps på en enkel og sikker måte. Den er direkte implementert uten å gå via en tredjepart.

 

Hvorfor kjøpe Boxplugins Vipps for WooCommerce?

Tradisjonelt sett så har det blitt laget løsninger med Vipps betaling ved hjelp av tredjepartaktører som Nets og BankAxept. Boxplugins Vipps for WooCommerce er helt fristilt fra slike tredjepartleverandører. Man oppretter en konto hos Vipps og kjøper denne pluginen.

 

Hvor lenge vil Boxplugins Vipps for WooCommerce holdes oppdatert?

Pluginen Vipps for WooCommerce kommer til å holdes oppdatert og vil fungere, så lenge Vipps er operativ.

 

Hvor mye må jeg betale om jeg kjøper pluginen Boxplugins Vipps for WooCommerce i dag?

Du betaler kun en engangssum, gå til denne siden om du vil se mer info om priser.

 

Hva er WooCommerce?

WooCommerce er en gratis plugin for WordPress og inkluderer ett komplett & fullverdig nettbutikksystem.

 

Hva er WordPress?

WordPress er ett av verdens mest populære gratis løsninger for redigering av nettsider og er kjent for å være enkelt å installere og bruke.

 

Hvordan kommer jeg igang?

Om du har en WooCommerce nettbutikk, så kjøper du pluginen Vipps for WooCommerce og følger instruksjonene i vår installasjonsguide. Når det er gjort så er du i gang.

 

Kan jeg ta betalt med kort selv om jeg har Boxplugins Vipps for WooCommerce?

Ja, det kan du. WooCommerce har inkludert en god gratisløsning for å integrere VISA/Mastercard kjøp. Da trenger man en Stripe-konto som opprettes på Stripe.com også må det aktiveres under Innstillinger i WooCommerce på wp-admin. Trenger du hjelp til dette så kan vi hjelpe deg på timesbasis. Kontakt oss via vår Live Support Chat eller på epost support@boxplugins.no

 

Hvordan fungerer Vipps for WooCommerce teknisk sett?

Vipps for WooCommerce fungerer som en betalingsgateway til WooCommerce, så dine kunder enkelt kan betale med Vipps. På denne måten behøver kunden kun å utfylle sitt telefonnummer og godta betalingen via Vipps appen på sin telefon.

 

Hvordan vet jeg at betalingen er gjennomført?

Gjennomførte salg via Vipps for WooCommerce blir ikke godkjent før overføringen er akseptert av kunden via Vipps appen. På denne måten blir det veldig enkelt å sjekke ut for kunden, samtidig som gjennomførte ordre blir sikkert behandlet via Vipps. Når betalingen er gjennomført vil det komme tydelig informasjon om dette på nettbutikken etter få sekunder.

 

Hvor får jeg oversikt over kunders gjennomførte betalinger?

Under Ordrer i WooCommerce i din wp-admin vil du se alle ordrer. Om du kun ønsker oversikt over de som har betalt med Vipps så kan du logge inn på din portal på Vipps. Alle salg fra Vipps for WooCommerce blir tilgjengelig på Vipps Portalen med en enkel og god oversikt.

 

Går det an å bruke denne betalingsløsningen for abonnementssalg / recurring transaksjoner?

Nei, det er ikke mulig per i dag. Men det kommer ganske snart. Send en epost til oss på support så kan vi sende deg en epost når recurring er lagt inn i modulen.